jueves, 29 de octubre de 2009

sóc paranoic II

no teniu la sensació que a vegades ens passen per la cara imatges a 2 frames per segon que ens queden gravades en la part més oculta del nostre cervell?

com això per exemple...


no és cap missatge subliminal sinó una petita rabieta de nen petit que m'ha agafat al enviar un mail a la segona hora, més concretament a la secció de síndic de greuges, on el fill de puta esmentat anteriorment llegeix indignacions de la gent (la majoria subnormalitats com les que ens passa a tothom al llarg d'un dia normal i corrent) i no l'han llegit al pugrama. és difícil que llegeixen la teva, deuen rebre moltes i s'ha de triar... sí, però anteriorment ja havia enviat d'altres i van ser llegides totes! tant si les enviava en el meu nom, com si m'inventava comptes 'gmail' per enviar-les en nom d'amics meus... totes menys la que vaig enviar ahir a la nit. i com que no sóc més que un nen consentit volia que el senyor del peronné trencat tornés a llegir una de les meves indignacions (exagerades, per suposat, però escrites amb molt carinyo).

aquí teniu la 'indignació' de l'altre dia:
Barcelona cada dia s'assembla més a una tenda de xinos, càmeres per aquí, càmeres per allà, un ja no pot delinquir tranquil pel rabal o ciutat vella! I per més inri instal·len una càmara a la batejada popularment 'plaça del tripi', que realment s'anomena plaça de geoge orwell, autor de la mítica novela 1984 on va descriure el fenomen del 'Gran Hermano'. Ja podrien col·locar alguna càmera a l'ajuntament de bcn, aviam si destapen un altre cas petròria...


Ja sé que no és per partir-se el cul, però és més original que: em cago en el fèlix millet, en la belen esteban, en la gent que no deixa passar a les escales mecàniques, ... i si et pares a pensar, en aquestes escasses 5 linies hi ha molts temes, i dels que li agraden al sr. domínguez:

- té una part racista/xenòfoba ja que començo cagant-me en les tendes del xinos (ja sé que es diu xinesos) i la seva invasió de la capital catalana de forma, diguem-ne pacífica, fins el moment....
- després passa a fer apologia de la violència i la desobediència civil, sobretot si és contra el guiris
- tracta de temes sociològics, com per exemple el bateig de places i carrers amb noms diferents als institucionals
- es diu 'tripi' al bell mig del paràgraf (la droga sempre atrau als curiosos)
-es fa ús de locucions llatines, que sempre dona un to elegant i culte
-s'anomena un autor literari, que va crear la novela 1985 que descrigué un fenomen que semblava ficció però que ha acabat esdevenint real
-es parla d'aquest fenomen, que més que esdevenir real diguem que es convertí en una puta merda de pugrama anomenat homònimament 'gran hermano' que és un tema polèmic i dóna audiència, tant pels milers de fans i seguidors d'aquesta merda televisiva com pels que diuen que no ho veuen (però que sempre saben què ha passat a la casa) o pels detractors de debò.
- i finalment es parla de corrupció política i d'un cas de candent actualitat del mateix caire

foto per il·lustrar com orwell era un puto il·luminat,
però com ara se li pixen a la cara tot i estar mort




collons quan més m'ho miro, més m'agrada. fills de puta!!!!! ara no estic enfadat perquè no l'hagin llegit a la ràdio, ara m'indigno perquè hagués pogut guanyar el puto novel de literatura












us estima, la vostra mare

jo us donc una abraçada i que no duri més de 2 segons que llavors és mariconeo

lunes, 26 de octubre de 2009

sóc racista

he de reconèixer que de tant en tant m'invaeixen pensaments nocius contra persones forànies al nostre país (em refereixo a catalunya). vull dir que em pot fer igual de ràbia un xarnego que no sap diferenciar la 's' sorda de la sonora que un sudaca que fa servir expressions com 'oye wey', 'no mames' o 'cómeme la verga'.

després d'aquest primer paràgraf introductori i autoincriminatori, vull comentar la meva sorpresa al descobrir un personatge que coincideix amb els paràmetres anteriorment descrits pero alhora em desperta tanta odi i repulsió com terror, és wendy sulca


aquesta nena peruana 'con tan sólo ocho años', tal com ens recorda a cada video la puta veu en off, ha decidit pertobar el somni de tots els qui escoltin o vegin un dels seus videos. he de dir que al principi, pensava que era un serventa de satanàs i que les seves cançons amagaven missatges subliminals que incitaven al parricidi, com per exemple aquest tema, on una part la lletra diu:
Cada vez que la veo a mi mamita
me esta provocando con su tetita

però he descartat la opció ja que els galls que produeix (no sé si de forma voluntària o el fill de puta pederasta que li fa de productor musical ho fa mintjançant el pc) fan esgarrifar al mateix lucifer i que cada cop que en sent un, mata al primogènit d'una família combodjana.
el seu pare en néixer es va suicidar en veure l'aberració que havia creat. doncs bé, al retrassat del productor que fa que totes les cançons sonin igual se li va acudir de fer una cançó on li canta al seu enyorat progenitor.

per últim, un videoclip rodat a huaycahuacho (ves a saber on cony està aquest putu poble que deu ser com la santa coloma de gramanet peruana) on fa apologia del alcoholisme, titulat 'cerveza, cerveza'. recordem que aquesta puta enana, jo crec que es una dona de 43 anys amb un cos de 'sólo ocho años' té un públic fonamentalment infantil.












que es mori de càncer d'ulls!!!!!!!

domingo, 25 de octubre de 2009

sóc un paranoic

no teniu la sensació a vegades, de que algú us està observant, camuflant-se entre la multitud...
jo tampoc, però últimament sembla que sí que sospiti de la gent mentre vaig pel carrer. el motiu pel qual vaig amb les cames semiflexionades i no paro de girar el cap a una banda i a l'altra és que m'han regalat uns 'headphones' (en anglés és més cul)



aquesta puta merda que costa més de 20 euros i que es trenca en un tres i no res, composta per plàstic, espuma i cables, és un instrument assassí en potència. t'elimina el sentit de l'oïda per complet, qualsevol objecte en moviment esdevé una amenaça... des de un ferrari enzo fins a un desgraciat que vagi en bicing, tots, absolutament tots es creuen en el teu camí!
encara et queda la vista debeu estar pensant, home, en el meu cas no gaire. deixant de banda la miopia que pateixo, al dur ulleres de pasta, el camp de visió es redueix considerablament fet que comporta que a cada cantonada hagi de mirar 4 cops en cada sentit. és a dir que em queden 2 sentits (no m'he descomptat, tots sabem que l'olfacte i el gust són el mateix... perquè quan tens el nas tapat per culpa d'un encostipat ja pots menjar un cony amb una infecció aguda de fongs o un entrecot al roquefort que tindrà el mateix gust, o sigui cap ni un) amb els qual has de caminar per la 'gran metròpoli' (plena de killos, xinos, moros i gitanos) amb l'esperança de que no t'atropelli un cotxe, t'atraqui un yonki o t'apunyali un latin king...

jueves, 15 de octubre de 2009

sóc alcohòlic

no, no és un altre post en cagant-me en la prohibició que acaba d'aprovar la generalitat en contra de la promoció en la venda d'alcohol, altrament dites 'happy hours'. en aquest cas em proposo comentar un fenonem social molt antic, que ha evolucionat des del seu inici i que en els temps que corren ha estat altament debatut: les bodes


és un tema força interessant
i com que no sé gaire del tema, ja que tinc la sort o desgràcia d'haver anat a una boda (he anat a alguna més però eren bastant hippies i no tenien tot el pack complet de la cerimònia, el convit ...) doncs té més gràcia ja que parlo des de la ignorància que és com s'han de tractar els temes que s'escriuen en un bloc.

quan t'inviten a una boda o és perquè ets un familiar, pot ser que siguis el cosí de la neboda política de la tieta avia de la núvia o perquè ets un amic.
1. si ets familiar l'has cagat... et presenten durant més de quatre hores a la resta de la familia que no sabies que existia fins en aquell moment i que t'importa una merda si es moren en un accident de trànsit només sortir de la festa. només t'interesa si tenen alguna filla de la teva edat que no sigui ni gaire lletja ni retrassada mental (sembla demanar poc, però no ho és) o si són uns borratxos amb calés als qui els pots apallisar i robar només sortir de la festa. és a dir que hi ha altes probabilitats de que algun dels familiar mori o quedi en cadira de rodes per causa teva directa (atracament) o indirecta (desitjar un xoc frontal a 134km/h).

2. si per contra ets un amic, la cosa tampoc pinta molt bé. segurament seràs amic des de fa uns any, i per culpa del temps has anat perdent contacte amb aquella persona, la resta de persones que formaven aquell cercle d'amistat no assistiran a la boda ja sigui perquè han deixat de ser amics, perquè tenien una excusa millor que la teva o perquè han anat amb anterioritat a una altra boda.en aquest últim cas si eren familiars han pogut morir tal com explica l'apartat 1, o bé eren amics i no volen repetir l'experiència que estàs a punt de patir.
si tal com hem dit, ets l'únic amic que queda del cercle, et tocarà seure en una taula plena de matrimonis arcaics que fan pudor a colònia barrejada amb suor de vell o bé la taula dels solters que està plena de fracassats que superen la trentena que també fan pudor a colònia barrejada amb suor de vell.

3. en ambdós casos el que es fa és parlar sobre temes trivials, un cop superada aquesta fase, el que més desitjes és que el menjar de la resta de començals estigui plena a vessar de cianur, cadmi, arsènic i poloni 210 (és a dir que al cuiner li hagi caigut una cigarreta a la cassola) perquè et deixin en pau amb les seves frustacions de merda. un cop acabat el sopar esperes que els nuvis donguin els regals de merda als seus amics de debò, aquells que es seuen en taules amb gent que conéixen o que si més no, no sigui algú que en parlar de la seva vida no se li entelin els ulls amb llàgrimes adonant-se l'ha desperdiciada totalment.

4. en aquesta fase, t'aixeques ràpid i vas a la barra a demanar-te 3 cubates seguits que te'ls fots com si d'aigua am sucre es tractés ja que vols oblidar el que t'ha passat fins aleshores i el que intueixes que passarà.

5. aquí la gent ja va entonada amb el cava del sopar i els seus respectius cubates, i es fot a ballar d'una manera que si no estiguessis a punt de caure per coma etílic t'aniries indignat a casa i demanaries als nuvis que et tornéssin els diners ipso facto. però tothom té un contingut tant alt d'alcohol en sang que no se n'adonen com ballen. i es que ho fan de la mateixa manera tant si es tracta d'un repertori de house, de paso dobles, o de black metal escandinau

6. quan estàs en el moment àlgid, hi ha un pobre noia que creua una mirada amb tu durant mig segon, amb aquesta excusa el teu cervell (i em refereixo al de sota) ja es pensa que t'està mirant amb segones intencions i vas al atac, amb una estratègia tan penosa com els acudits de nens de cambodja, o ballant el robot.

7. t'aixeques al terra del lavabo de casa teva, amb la camisa bruta i estripada, la boca seca, mal de cap i de collons impressionant (no es sap si per una patada als ous de la pobre noia que et va aguantar durant 15 minuts o per si la mateixa noia et va calentar amb les seves arts i després va marxar, en tot cas és una puta meuca) i et cagues en la gran puta d'orus per haver anat a la boda.

8. al cap d'un mes t'arriba una foto de radar que t'han enganxat per la meridiana a 118 km/h. retirada immediata del permís de conduir i pena de 3 anys que comporta ingrés directe a la presó de 4 camins.

lunes, 12 de octubre de 2009

ssòc sunurmal

tot seguit faré un recull anecdòtic de fets dels quals he entés o m'he adonat d'un temps ençà, com a molt farà tres anys enrera i que la gent mitjanament normal sap des de l'infància però que jo tot i la meva edat (Barcelona, 1987) no ho sabia. segurament després de llegir aquesta entrada deixareu de llegir aquest bloc o de parlar-me, en tot cas ja m'està bé.

- 'The Beatles' significa 'Els escarabats' (això no fa 3 anys, si no que em vaig adonar la setmana passada)

- 'The rolling stones' significa 'Els còduls rodants'.

- Jim (Morrison) o Jimi (Hendrix) és el mateix que James

- Guai és una puta merda de paraula

- L'esmegma és això.

- En Xavier Perez Esquerdo és un home.

- Els conys, en major o menor grau, fan pudor.

- Henrik Larsson és blanc.

- Tots els directors de cine espanyol són maricons (és obvi perquè fan cine espanyol, però em va costar arribar a aquesta conclusió)

- Totes les sudamericanes es pinten les celles.

- 'Embarassed' no vol dir 'Embarassada'

- Aquest bloc és una puta còpia de merda d'aquest altre.




Bé, no penseu que només jo sóc mònguer. Sí, tu també ho ets. Et diré perquè:

- Perquè m'he follat ta mare

- Perquè m'he follat ta germana

- Perquè m'he follat la teva gossa

- Perquè has perdut els temps llegint aquesta merda

lunes, 5 de octubre de 2009

Visc(a) St Cugat

un avantpassat meu


encara segueixo vivint a barcelona, però ara em passaré cada puta tarda a st. cugat ( st. cucufate m'agrada més, a la antigua usanza) per fer les anomenades pràctiques d'empresa. de fet, ni són pràctiques, ni són d'empresa... no són d'empresa perquè les realitzo a l'ajuntament de st cugat i no són pràctiques perquè la tasca a realitzar és limita a trucar als veïns de diferents barris explicant-los que 's'ha implantat una nova campanya de recollida selectiva ... bla bla bla... i ha de passar-se per l'ajuntament a recollir el seu cubell de la fracció orgànica i les saques per separar paper, plàstic i vidre'...
me cagun la puta d'orus! m'he estat 4 anys estudiant (mentida, m'he tocat el collons a base de bé però hi ha moments que hem patit), amb aquest ja en fa cinc, per fer de teleoperador de merda? canvia 'Telefonica' per 'Ajuntament' i 'nuevo contrato' per 'nou contenidor' i és el mateix!
lo únic bo que té és que som tot un grupet de la uni (ens coneixem tot i ens partim el cul amb els persons a qui truquem) i que tenim gairebé tot l'ajuntament per nosaltres, és clar que als er per la tarda, a partir de les 3 no hi ha ni cristu per enlloc
seguiré informant perquè això promet

jueves, 1 de octubre de 2009

Esmegmatitza't

és el que volia posar com a nom del bloc, però això del internet no és un invent català i per tant no deixa posar apòstrofs.
pocs de vosaltres sabreu el que significa aquesta meravellosa paraula: esmegma. jo mateix en desconeixia l'existència d'aquest mot fins uns mesos ençà. bé, qui estigui interesat pot entrar al enllaç i la gran enciclopèdia wiki li obrirà els ulls davant aquest misteri...

com que he obert aquest compte només per poder comentar al blog del guionista brillant, deixo aquí un dels emails que ha llegit aquest sr. avui a la secció del síndic de greuges al programa la segona hora (ja sabem tots a quina emissora pertany)

En dates assenyalades, com les de les festes de la Mercè, el metro de Barcelona pateix una sobredosi multicultural de passatgers: pijes 'quinceañeras', latin kings de gorra plana, 'killos' tatuats, ... Sabem que la immensa majoria d'ells es dirigeixen al fòrum i que enlloc d'un metro sembla que vagin en un submarí degut a la quantitat de fum que hi ha al vagó (provinent de tot menys de tabac...) ¿per què no construeixen una parada més enllà del fòrum, al bell mig del mar, per deixar que s'ofegui tota aquesta 'gent' ?


No esteu d'acord amb el que he dit? Doncs la vostra mare no deia el mateix quan la tenia de quatre potes...