lunes, 11 de enero de 2010

sóc arg... argeee, argenttttt

ho sento, però no puc ni escriure ni pronunciar el mot argentí sense posar al davant puto i/o al darrera de merda. molts (3 o 4 persones que llegiu aquesta merda de bloc) estareu pensant que tot aquest odi envers als argentins és infundat i com que sóc una persona molt influenciable dec el meu odi als comentaris del sr dominguez. però la veritat és que he viscut certes situacions amb argentins que m'han fet adonar de la naturalesa d'aquesta espècie...


primer de tot ens hem de centrar a la localització i distinció dels espècimens, ja que hom pot confondres amb uns éssers de parla semblants, anomenats uruguians.


l'argentí per defecte, és un ésser diví. bé això creuen ells. pensen que són una nació meravellosa i tenen el país més bonic del món i volen compartir la seva genialitat i cultura prodigiosa amb la resta del món, és per aquest motiu que viuen tots a barcelona. tot i que hi ha alguns malpensats (de moment el sr brillant i jo) que diuen que són puta escòria estafadora i per això venen aquí els morts de gana!


l'argentí no parla, l'argentí sedueix amb els fonemes, creant una suau melodia que encara no se sap com, embauca a la majoria de fèmines (quan el PID sigui escollit per majoria absoluta, es practicarà l'ablació de tota aquell ésser del sexe femení que hagi estat amb un argentí).

aquí venen algunes de les frases que m'han dit algun argentins:

- con todos mis respetos, sos un hijo de puta

- cómo!? no conocés el método stanislavski, a mi me va de fábula para tocar.

- catupecu machu son la re ostia, estan en la onda!

- pero que decís boludo, esto no te va a doler

- afortunadamente soy una persona que piensa mucho

- acá en españa no me cogen en ningún trabajo, supongo que será porqué tengo un curricúlo demasiado bueno


heus aquí alguns exemples (he de reconèxier que m'he inventat dues cites) de la supèrbia d'aquests éssers.


els argentins són molt cultes i tenen do de llengües, per això no conec cap putu argentí que sàpiga parlar el català per molt anys que porti visquen aquí (i no miro a ningú sr. messi). són com els gafapasta, van d'intel·lectuals per la vida, com si tots escrivissin com jorge luis borges o toquessin com andrés calamaro, però en fons no saben ni parlar ni escriure i molt menys tocar! ah i se m'oblidava, no són sud-americans, que va! ells són europeus, de fet són una barreja entre italians i espanyols (o gashegos), és a dir, la flor i nata del vell continent.



quan veieu un argentí/na, malpenseu, perquè res és el que sembla:

oshe, rubia, que ojos mas lindos que tenés!


chavona, que concha mas rica que tenés



6 comentarios:

  1. S'ha deixat vostè una altra cita:

    -Soy psicólogo.

    Jo tampoc conec cap argentí que xerri català. Tan bona és la vostra nació? És tan de collons? Doncs torneu-vos-hi, fills de puta!

    ResponderEliminar
  2. Vaig coneixer un argentí que "parlava" català. Era representant de medicaments per animals i ens volia col·locar una pomada per les contusions, com el fisio-crem però per animals. Quan ja no savia què inventar-se ens va asegurar que ell sempre en tenia un a la "bústia", per si es donava algun cop, i que li anava molt bé. Li varem dir que es deia farmaciola, però ell ens va dir que no, que ho guardava a la bústia, que parlava millor català que nosaltres. Molt bé doncs, deixa una mostra a la bústia i no cal que tornis, segurament el carter t'ho agrairà.

    ResponderEliminar
  3. sr. (o mossènyer com vostè diu) merdevalista: té raó, falta esmentar el mític argentí psicòleg, però per sort no n'he conegut cap. tot i que segurament, per desgràcia meva acabaré coneixent-ne algún.

    sr. maria: per casualitats de la vida, anys enrera, durant els meus anys d'institut, tenia un company que també ens corretgia parlant català. és clar que el fill de puta en qüestió encara parla de vós enlloc de tu i en castellà per suposat!

    ResponderEliminar
  4. Si haguessiu començat l'article amb la darrera definició, "espanyol italianitzat", no us hagués calgut escriure tota la resta de paràgrafs.

    ResponderEliminar
  5. Per no parlar dels pijipis argentins que fan malabars i que acaparen el 99% de les parades d"artesania" de les fires medievals que farien plorar a la mateixa Inquisició.

    ResponderEliminar
  6. Què diu, iaiapunkarra, fires mediequè? Avui en dia a tot allò hippie pseudocelta està assumit com a medieval. Com em ve de gust ara buidar uns quants ulls...

    ResponderEliminar