miércoles, 10 de febrero de 2010

sóc gavatxo

aquest dissabte passat (2.0 turbodiesel [comencem amb bromes de 24 parells de cromosomes]) vaig anar a no sé quin poble de merda, prop de perpinyà i d' el voló (le bolou en francé) a jugar un campionat de futbol australià. abans de tot dir que lo de campionat no és veritat perquè només van ser 3 partits entre els 4 equips que ens presentàvem, i no sé per què dic 'només' ja que al segon partit ja volia marxar.

la jornada comença a les 7.15 a balmes amb gran via per arribar abans de les 10 al camp on jugàvem contra els anfitrions, perpinyà. un fred de cal déu i tot just arribem i comencen a caure les primeres gotes. tot va anar bé, vem guanyar comodament (gràcies a que va venir amb nosaltres un australià trentanyer) tot i que a la segona part ( de 20 minuts cada una) ja ens començava a faltar una mica l'oxigen.

al segon partit contra montpellier ja va ser diferent, vem començar perdent la primera d'una mica i ens van apallisar a la segona. bàsicament gràcies al fondo físic (bo en ells i nefast en nosaltres) i també que tenien 2 australians joves amb ells.

l'últim jugat desorés de dinar, ja no teniem ni les més mínimes ganes de sortir al camp, a banda d'això el tolossa, era l'equip més bo i més fort físicament. l'àrbitre (cada equip cedia un jugador per arbitrar els partits dels altres equips) era del perpinyà i encara estava rabiós amb nosaltres i el filldeputa no xiulava res a favor nostre. total que vem fotre més pena que el madrid del 2-6

com es pot apreciar, és un esport molt noble
i els putos gavatxos reparteixen de valent

ara, anem a analitzar el nostre equip (per cert, ens diem cornellà bocs) per veure les raons de la catàstrofe (tot i que vem quedar tercers):

ferran: gordo fanegas. ve del rugby perquè suposem que el van xutar per dolent. sorprenentment va anotar 3 marques (o gols) però és un desequilibrat mental i a causa d'això es va fotre a cridar a l'àrbitre com un cabrón per una jugada de merda i quasi l'expulsen.

raul: friki nº1. 'estoy orgulloso de ser friki' paraules textuals citades per l'autor. és dolentet però li posa intenció. li pots preguntar diàlegs d'star wars que se'ls sabrà, però no li preguntis quan tipus de mugrons de ties que existeixen perquè només ha vist el de sa mare.

carlos: friki nº2 com el ferra també ve del rugby, és un tio fort però se'n refia massa d'aquest aspecte i li acaben prenent la pilota. també és friki però ho dissimula molt bé, només diré que é novia i tot!

ricardo: friki nº3 amic del raul. és un patan! no agafa una pilota enlaire ni que el matin, és més, l'imbècil les rebutja com si fos vitor baia. a sobre, el cabró es col·lapse mentre juga i si li dius algo no et sent fins al cap de 2 minuts.

darren: australià trentanyeru. el més bo tècnicament amb diferència però al segon partit ja ni baixava, tot i així va ser el màxim anotador de l'equip. porta 3 anys aquí i no parla bé ni el català

pere: és el 'jefe' de tot el cotarru de la lliga catalana i és l'autòcton més bo de l'equip . també és el seleccionador català (estem intentant competir a nivell europeu) per tot això mereix un respecte. així no diré que sembla que tingui 45 anys, que es fot bentolín a cada partit i que crida com una nena cada cop que el plaquen, tant és així que els rivals se'n riuen d'ells

juan carlos. sud-amèrica que ronda els 50. encara es manté en forma, però el cabrón no parla català així que a la foguera

sergi: el capità de l'equip. no sé si és bona persona o un primo. acaba pagant el lloguer de camp ell sol i no diu res als altres. però em sembla que ja se'ns ha acabat el txollo, ara ens faran pagar per avanaçat per tota la temporada

rodrigo: yonki pureta company meu de uni. yonki de debò cada setmana es fot més droga de la que es mou pel port de barcelona i pureta perquè ja en té 36. és bo i físicament aguanta, però és una mica cagat, no busca el xoc.

jo: no parlaré malament de mi mateix. podeu insultar-me aquí sota



au pos!

4 comentarios:

  1. Sembla que tenir una australià a l'equip de futbol australià és una garantia d'èxit. Podríem deduir que un rus farà millor l'ensaladilla russa que el puto Ferran Adrià...

    ResponderEliminar
  2. Als 36 pureta? cagumlamarequetvaarribaramatricular!!

    ResponderEliminar
  3. sr. remitjó: el putu ferran adrià no spa ni fotre dos ous ferrats, el cabró no sap cuinar si no és amb esferificacions.

    mrs. sal i sucre: jajajajaj i tant que sí, és als 25 qquan s'explota la màxima força física, després comença el declini. intel·lectualment comença una mica més tard però no gaire..

    ResponderEliminar
  4. Anem a pams: "cada equip cedia un jugador per arbitrar els partits dels altres equips" això ho he llegit jo en una novel·la de l'Eduardo Mendoza.

    ResponderEliminar