martes, 25 de mayo de 2010

sóc irascible

putes i senyors, malparits tots! últimament m'estic notant petits bulbs en el coll segurament com a conseqüència del final d'una serie que podria haver estat èpica, però que ha estat un t cagarro, digne d'en pere llufa. segons el meu parer per diverses raons:

- no es pot (Hollywood i Los Serrano en són la prova) canviar de guionistes a cada temporada ja que el guionista de torn s'inventara una puta historia que no té ni cap ni peus, perquè ja sap que el fotran fora i només pensa en el finiquito i creu que ja ho arreglaran els que vinguin.

- el final, deixant de banda si la majoria l'ha entés bé o no, és una merda miri com es miri. aquesta merda si l'escriu en jair dominguez i fa un llibre li prohibeixen al corte inglés, però si l'escriuen dos consanguinis invertits, es paralitza mig món.

- ja es sabia que deixarien incògnites en l'aire perquè els fans (o freaks) poguèssin explicar les seves teories pseudoprofundes i intercòsmiques i així sentir-se útils en la seva vida de merda. però es que si el final de la sèrie fos tot un somni, almenys li trobaries sentit a tot el que passa, segons una interpretació freudiana, el jack es vol follar sa mare.

per acabar us deixo un video protagonitzat pel mateix hitler que m'ha llegit el pensament





no sé com coi es penja el link d'un video, sóc així de mònguer

5 comentarios:

  1. Recorde quan era més jove i veia cada dia Dallas... Després de 4 mesos de capítols en què Bobby havia mort, el van ressuscitar, explicant que tot havia estat un somni. El millor de tot és que les trames encetades durant aquest temps van continuar sense cap problema. Pel que sembla només en Bobby va somiar.



    (Per afegir enllaços, ha de seleccionar el text sobre el qual vol que aparega, després s'ha de clicar sobre un dels botons de la part superior del quadre de Nova Entrada. És un que fa com una bola del món amb màscara (el tercer començant des de l'esquerra), ens apareix una finestreta i peguem l'adreça)

    ResponderEliminar
  2. crear un link sobre una paraula sí que en sé, el que no em surt es que penjar la finestreta del youtube directament al post

    ResponderEliminar
  3. sota el video de youtube hi apareix la paraula "insertar" copii el codi que hi ha al damunt i enganxi'l en l'editor htm.

    Vigili la mida del video, també es pot configurar des de youtube.

    ResponderEliminar
  4. M'estan entrant ganes de veure la sisena temporada.... COLLA DE CABRONS!!!

    ResponderEliminar