martes, 29 de junio de 2010

sóc inconstitucional

molt bé, 4 anys després ens diuen que no som ni una nació ni tenim dret a autogestionar-nos


d'acord, segons la constitució del 78 es pot interpretar d'aquesta manera


sembla que s'obre una nova etapa en les relacions entre Catalunya i España,


però com collons volem arribar a ser independents si a les 20.30 no hi ha ni cristu pel carrer, tothom mirant la roja, amb gent amb banderes pels carrers, quan només han passat a 4rts!


i no em vinguin amb l'excusa que era per veure a CR9 plorant com en guti perquè no m'ho empaso


ens veiem el dia 10, vaig a treure pols a l'AK-47

7 comentarios:

  1. Només per veure al CR9 plorar no, però no em negue que si el Sergio Ramos i el Cristiano hagueren tingut bronca i s'hagueren inflat mútuament a hòsties, la cosa hagués tingut el seu què...

    ResponderEliminar
  2. Som un país de dats pel cul. Aquesta és la conclusió de tot plegat.

    ResponderEliminar
  3. I ja he sentit molta gent dir queixant-se que la manifestació sigui en dissabte a la tarda... Doncs deixeu d'anar a "terrassetes" a pendre "claretes", dropos!

    Nova relació amb Espanya? La única que em val ara és la de veïns (d'aquells molestos que posen musica calorra a tot hora).I fer-ho és ben fàcil, com explico al meu bloc (Perdó per l'Spam)

    ResponderEliminar
  4. Vès, és que aquí també tenim populatxo! Haurem de fer neteja...

    I això de queixar-se perquè la manifestació és dissabte a la tarda només ho puc relacionar amb un marcat retard mental per part d'aquests individus.

    ResponderEliminar
  5. Molts d'aquests que van amb la samarreta, en cas de referèndum, ni anirien a votar. Això és que que em calma.

    ResponderEliminar
  6. Dona la impressió que som una colla de borregos, que ens fan anar per allà on volen. Un poble sense nord, sense conviccions i sense saber qui vol ser.

    ResponderEliminar
  7. Fa bastant més que es dediquen a recordar-nos que ni som una nació, ni tenim dret a l'autogestió. Però sí, té raó en molt del que diu. Té gràcia que molts dels qui parlen d'independència després es tornen bojos quan guanya la selecció espanyola ("és que hi juguen catalans", diuen) i quan els hi ha, segueixen atentament els casoris de la reialesa via TV. Per fotre's a plorar.

    ResponderEliminar