miércoles, 28 de julio de 2010

sóc torero

avui el parlament de catalunya ha fet algo de profit

no és que estigui gaire a favor, per no dir gens, de prohibir coses

ni tampoc que sigui un ferm defensor de la causa animal, no em fa gràcia veure com pateix el toro però crec que hi ha coses més importants que s'han de canviar abans

però que coi, que us donguin pel cul putos toreros de merda! a vosaltres i al vostre entorn. és una puta festa típicament espanyola per més que diguin el contrari, aquí com a molt els deixen córrer pel poble o els "embolen".

ara surten fotos amb estelades amb un toro. a qui voleu enganyar desgraciats?

i de pas que es petin a tots els "famosos" que van a veure les corrides p.e: serrat, sabina, diputats psc,...

fillsdeputes tots

9 comentarios:

  1. A mi, pel cantó nacionalista mai no m'ha fet nosa aquesta barbàrie. Sempre he primat més el cantó ètic del tema.
    No per ser espanyola la tradició em fa més o menys fàstic. De la mateixa manera que no per ser catalana m'agraden els embolats i altres brutalitats per l'estil. No li veig la gràcia a maltractar un animal.

    ResponderEliminar
  2. Molta raó, Sr. Anthony. Ja els hi poden posar barretina als toreros i fer-ho tot a ritme de sardana, que em seguirà semblant una barbaritat.

    ResponderEliminar
  3. Ara a la monumental de Barcelona caldrà posar-hi una carpa mòbil amb una exposició sobre la contracultura o encara millor, una discoteca de paxanga.

    ResponderEliminar
  4. Miri, prohibir el que sigui ja és mala cosa, i no és el més que el primer pas per seguir prohibint, i quan prohibeixin allò que vostè considera important igual ja està sol...

    ResponderEliminar
  5. Malament anem quan al Parlament estem per aquestes foteses...

    ResponderEliminar
  6. El 2012 en parlarem. Entre el PP, que vol una Llei Orgànica que protegeixi la Fiesta, i el Tribunal Constitucional, que s'ho peta tot, aquesta Llei Catalana ho té ben fotut.

    ResponderEliminar
  7. benvolguts sres i srs: estic força d'acord amb vostès, però em faré el dur i diré que les seves opinions m'importen ben poc

    PD: però després miro el nombre de comentaris que em deixen

    ResponderEliminar