lunes, 20 de septiembre de 2010

sóc seleccionat

no sé perquè, però sempre quan entro al bloc el primer que miro és el nombre de seguidors o com diria el sr. twitter 'followers' que té la pàgina, puto egocèntric de merda pensareu, sí ...i no, perquè també m'agrada conèixer gent nova per aquestes contrades del món blogaire.

bé de fet, aquesta idea m'havia inspirat una entrada, la que ve a continuació, i és que el número que tenia fins fa poc (es veu que algun desgraciat s'ha borrat fa poc i m'ha aixafat el número), era de 33 personatges que havien cliclat sobre el gagdget que posava segueix

33, un gran número, un gran canal de televisió on fan programes molt educatius com històres del segle XX o Thalassa, ... què collons, només posava el 33 quan sortia la bibiana ballbé i la sara nosequé (dels programes silenci i loops respectivament) per veure'ls-hi els pitots.

d'altra banda cada número té una simbologia, com el 88 (hail hitler) o el 15 (arriba españa), doncs el 33 simbolitza catalunya catalana, que malauradament se l'han apropiat els de PxC que són més fatxes que el tio paco.

dncs justament el 33 és el dorsal que he demanat per lluïr com a jugador de la selecció catalana de futbol australià. Sí xata (adaptació del yeah baby)! Però el duré no en el sentit racista com quan duia el cap rapat, quan sortia amb els bats de beisbol i anavem a apunyalar magrebins pel Raval... No! Ara el duré el 33 com dient, que el futur de Catalunya el decideixin els catalans i no pas Madrid (fa molta ràbia aquesta frase, però és certa) !

i tot això a cuentu de què? Doncs que el proper dia 1 marxem cap a Milano al torneig europeu de footy ! no sé si farem gaire el pena, segurament els equips nòrdics ens maixacaran, però us prometo una cosa, si juguem contra itàlia, us ben asseguro que ho donaré tot per guanyar als bafanculos di merda, només pensar que per culpa d'ells existeixen els argentins... s'em m'ennuvola la vista.

així que suaré sang per poder defensar el poc orgull que li queda a catalunya, mentre vosaltres esteu sentats miran xvideos.com, vergonya us hauria de donar fills de meuques!

Visca Catalunya i visca jo!

12 comentarios:

  1. 33 diu? procuri que l'estapat sigui prou gran. No voldria errar el tret amb el fusell amb mira telescòpica i fer-li mal a vostè enlloc de la resta de maricons del seu equip...

    ResponderEliminar
  2. Hem d'entendre que tot plegat és ple de senyals ocults?
    Si haguès caigut el 55 seria "Espanya espanyola"?

    ResponderEliminar
  3. M'agradaria seguir el torneig per veure com li van les coses. On puc fer-ho?

    ResponderEliminar
  4. Suposo que us veurem a la portada de tots els diaris i encapçalant tots els noticiaris, tal com ha de ser en un país que defensa i promou les activitats que es fan a la nostra terra.

    Estaré atent.

    ResponderEliminar
  5. - dr. muerte: a part del dorsal, em pot diferenciar per l'aspecte allargat i no passar dels 80 kg

    - sr. josep: el illuminatti ens dominen des de la clandestinitat. ells han organitzat la vaga general del 29, per aquest motiu no penso adderir-m'hi.

    - sr. remitjó: només me l'he mirat per sobre, però en teoria aquí hauria de ser la informació del torneig www.eurocup2010.info

    - sr llufa: segurament sí... o potser només passen la informació trenta segons pel 3/24
    PD: m'ha calat!

    ResponderEliminar
  6. per cert he comentat que tenim el viatge subvencionat? sí sí, per primer cop els seus impostos tenen una finalitat decent, promocionant el país a cops de colze i mitjançant el consum desmesurat d'alcohol!

    ResponderEliminar
  7. Més val que guanyin doncs. Portin un maleït triomf a Catalunya o anirem a trecar cames a l'estil australià: borratxos de Foster's i vestits de Jedis.

    ResponderEliminar
  8. Al meu barri diuen que un 33 com el 69 però un d'esquenes i donant pel darrera. Bé, potser tenen massa imaginació al meu barri o bé vosté hi ha alguna cosa que no ens explica...

    ResponderEliminar
  9. - srta. llesca: no crec ni de bon tros que guanyem,però esperem fer un bon paper. i si tenen quelcom a dir, vinguin, aviam a qui se li trencarà la cama!

    - sr. mula: no en coneixia aquesta variant, er la meva part sóc mé spartidari d'utilitzar altres tècniques ... http://www.youtube.com/watch?v=pkRUB4CQGm8

    ResponderEliminar
  10. Marica! El primer punt dels nostres manaments està publicat! Et toca el segon!

    ResponderEliminar
  11. Sr. Esmegmatitzat, m'agrada el seu estil sutil i elegant i a partir d'avui compta amb un nou seguidor que no trobarà a la seva llista de followers per que el google friend connect aquest és una puta merda.

    Bé, això és tot, seguiré mirant documentals a xvideos mentre vostè tira endavant aquest gran país que és Catalunya, plè de gent que des de fa segles ven el seu orgull i el seu anus al millor postor.

    ResponderEliminar