jueves, 25 de noviembre de 2010

sóc inoportú

després de veure el vostre gran interés (com a mínim és major que l'euribor... sí, comencem forts) en saber com va anar la cita amb l'estudiant de medicina (no recordo si ho ja vaig comentar que estudiava medicina... que no perquè però sembla que triomfis més, acostumat a pillar només amb chonis) us informo que va anar prou bé. va ser una cita agradable, ho considero cita perquè vem anar a sopar. aquí resumeixo pautadament els fets:

- dijous tarda, 20.00 acaba l'assaig amb la banda (per no dir panda) de música, sí ho sé, molo massa...
-arribo a les 20.30 al zurich de pl. cat, on haviem quedat, amb una mica de THC al meu cervell degut a l'assaig amb els amics

- a les 20.45 m'arriba un sms, dient "estic aparcant"

- a les 21.05 arriba ella, es disculpa, bla bla bla, "et convido a una birra", bla bla bla

- a les 21.15 nem a un bar (pels meus collons que no anava a un starbucks després d'esperar més de mitja hora), ella òbviament em convida

- a les 22.15 aprox sortim del bar en dirreció a un restaurant. estem allà fins passades les dotze on decidim anar tirant cap al cotxe, paguem a mitges (ja porto estalviats uns 18 €, que haguèssin caigut d'haver estat un cavaller, per sort no ho sóc, ja que ningú m'assegura que acabaré follant aquella nit)

- 00.20 arribem fins al cotxe. ella em comenta que com viu fora de bcn i surt per la ronda de dalt em pot apropar fins a casa (he triomfat x 2)

-00.35 despedida al cotxe, vaig intentar veure en els seus ulls una mica de tensió sexual aviam si podia caure algu petó, però no vaig trobar-ho oportú.

la nit no va acabar de la millor manera possible però prou bé. si algú creu que la tia no va voler res amb mi perquè no li vaig pagar res s'equivoca... vem quedar 2 dies després, tampoc sense cap premi però amb més tonteig que l'anterior

moralina: com bé diu el sr. josep, si pagués ves a lo segur, de putes, de l'altra manera no t'assegures ni un miserable petó de bona nit.


apa siau!

7 comentarios:

  1. I li ha servit d'inspiració per a fer-se una palla?

    ResponderEliminar
  2. Home, estire's una mica que acabarà espantant-la.

    ResponderEliminar
  3. jajaja la cosa va per bon camí!!! No sé si acabarà sucant o no, però la noia no l'està desplomant vilment! xD I a sobre es va salvar d'anar a Starbucks! Molt bé! :)
    El felicito i espero que ens mantingui informats :)

    ResponderEliminar
  4. Si arribes als 60 € gastats i encara no hi ha hagut follaringa, llavors sí que podrà dir que li hagués sortit més a compte anar de pepes.

    ResponderEliminar
  5. O sigui que està sortint amb una noia decent. Corrompi-la ràpid o al final la cosa s'allargarà i resultarà que és d'aquelles que fins la nit de noces res de res.

    ResponderEliminar
  6. Estic amb Llesca, sorrompi-la ràpid, sobretot abans de que descobreixi el bloc!.

    ResponderEliminar
  7. Si més no, s'ha estalviat 18 euros de l'ala...

    No se n'oblide de la palla que, encertadament, li recomana el senyor Josep.

    ResponderEliminar