miércoles, 17 de noviembre de 2010

sóc solter

no tinc parella (i quan dic parella vull dir novia, que avui en dia si dius parella sembles maricón!) ni en vull tenir ara mateix. ara el que vull és follar bastant a saco (com si quan tingués no volgués altra cosa...)

no sé si recorden la noia de l'anterior post, però no era una invenció meva. de fet demà he quedat per prendre algo amb ella i m'ha proposat d'anar al starbucks... què cony és això? si ho traduim literalment surt cèrvol estrellat però segurament no vol dir això. de fet jo pensava que als starbucks només deixaven entrar guiris per atracar-los amb els preus dels cafès i demés, però es veu que no.

i per més inri (sempre m'ha agradat aquesta expressió, fa molt de iaia) m'han sortit 2 putos grans a la cara, amb 23 anys! la pubertat no s'acabava als 18? joder




culos, tetas, pollas grandes!

7 comentarios:

  1. Els grans grans de les grans ocasions!

    Sort.


    (les "pollas grandes" per vostè)

    ResponderEliminar
  2. Sempre hi ha algun gra que afloreix en els moments més inesperats... a mí això em fa sentir jove!. Que vagi bé al starfucks!.

    ResponderEliminar
  3. No hi vagi. Si li agraden les coses de iaies, faci'm cas ara que hi és a temps, si no vol acabar convertit en un pagafantes de sèrie.

    ResponderEliminar
  4. Jo tampoc em pensava que als 23 em seguirien sortint grans, però els fillsdeputa no t'abandonen; de tant en tant segueixen treient el cap dient "va, rebenta'm si tens collons!".

    Això de l'Starbucks... miri, no ho criticaré perquè entenc que forma part de l'esforç que el pot conduïr a un polvo. Que tingui sort, i prepari la butxaca.

    ResponderEliminar
  5. Els starbucks també serveixen per anar-hi amb el portatil i que sembli que ets ecrivint una novel·la.

    ResponderEliminar
  6. Joder por-ti-la a un "antro" fosc i amb solera si se la vol calçar, en un starbuscks, l'únic que "desfollarà" seran margarites! De tota manera sort

    ResponderEliminar
  7. Un Starbucks? Umh... Espero que el polvo valgui la pena xDD Li desitjo sort!!

    Això del gra... és una putada, però ja passa!! És per fer-ho més difícil, sinó no té emoció!!

    ResponderEliminar