miércoles, 16 de marzo de 2011

sóc micropoeta

perdonin però avui seré breu, d'una banda perquè no em sento gens inspirat i d'altra perquè estic escrivint en una merda d'ordinador...


és extrany (sé que s'escriu amb 's' però m'agrada més com sona amb 'x') com per culpa dels mitjans de comunicació podem quedar exclosos dels temes de conversa i les típiques bromes (de merda) que sorgeixen en qualsevol quedada amb els amics o amb gent a qui no odies. m'explicaré. ahir a la nit, desgraciadament, vaig perdre'm el capítol setmanal de l'APM i per sorpresa meva, avui mateix ja no entenia les bromes que feien entre ells! com collons pot ser? en quina merda de país passa això?

cada cop que algú deia 'tu', començaven: "tu, tu, tothom!" òbviament si no has vist el video no fa puta gràcia i sembles rodejats per mònguers menja-pinso, però veient el personatge, s'entén tot...

merda de micropoesia

http://www.youtube.com/watch?v=3hw1pPosAsE

perdonin per no enganxar el link directe, però com he dit abans, estic treballant en unes condicions de merda



3 comentarios:

  1. Doncs ja és estrany que això passi en l'era de la TDT i internet. On vostè treballa són poca gent? O són molt homogenis?

    ResponderEliminar
  2. Posats a ser "micro" més val això que no pas tenir un micro penis

    ResponderEliminar
  3. Jo tampoc vaig veure el programa quan tocava i ahir em vaig trobar a TOTHOM penjant el video al putofeisbuc. Suposo que la retardada aquesta s'havia descuidat de prendre's les gotes de flors de bach del dia.

    ResponderEliminar