viernes, 4 de diciembre de 2009

sóc fashion victim

Entrada de la viquipèdia (invent català, per suposat!) sobre Bibiana Ballbé retocada per un servidor:

Bibiana Ballbè Serra (Matadepera, Vallès Occidental, 28 de setembre del 1977) és actualment presentadora d'un programa de la televisió catalana.

Al ser una pija que vivia a Matadepera, amb 16 anys els seus papis l'envien als Estats Units a "estudiar" (bàsicament va a emborratxar-se, follar-se un afro-americà, i conèixer les drogues de disseny) i per acabar la carrera va demanar una beca (que no li van concedir perquè els seus pares cobraven 16 pagues anuals de 4.500 €) per anar a Alemanya. A Eivissa conegué fortuïtament (mentre esnifaven ratlles de coca i metaamfetamines vàries) uns alemanys (com quasi tots els catalans de petita va anar en una escola alemanya i per això sabia parlar-ne) que la permeteren acabar en un treball (a base de xupar polles) a la cadena alemanya de música VIVA. Alguns programes que feia eren Planet VIVA, Chartsurfer, Was geht ab? o Ritmo, on exercia també com productora (o almenys se'ls follava). Al gener del 2002 moderava alternativament la transmissió Inside (sobretot in, ben end'in's) amb la seva companya Janin Reinhardt abans que deixés la cadena l'any 2003.

És a partir d'aquest any 2003 quan comença la seva tasca com a presentadora del programa de joventut (pija) i cultura alternativa (moderniullus de merda, lo d'alternatiu serà per als killos)anomenat Silenci? al Canal 33, de la Televisió de Catalunya, tractant temes com música, cinema, moda, revistes i d'altres. Gràcies a aquest programa (i a base de follar-se l'albert om)es va donar a conèixer a les audiències catalanes i assolí popularitat entre els sectors més fashions de la societat calana.


Nota del autor: tot i que els/les fashion victims em foten molta ràbia, només per parlar alemany, aquest personatge mereix un respecte, a banda, crec que almenys que s'ho ha currat bastant i ha treballat força per arribar on està.

bé, en definitiva

fot ràbia pero está pa' darle


ah sí, ja se m'oblidava, l'entrada està retocada a la pròpia viquedia mateix... aviam quan dura


http://ca.wikipedia.org/wiki/Bibiana_Ballb%C3%A8_Serra

3 comentarios:

  1. Doncs no ha durat gaire pk avui ja no hi és... Quants mèrits ha fet la noia!

    ResponderEliminar
  2. Sí sí, cau com el cul però l'ensitrellaria ràpid si es donés - improbable - el cas.

    ResponderEliminar
  3. Per molt pija que sigui, es un molt treballadora, i no es droga ni es follar a tothom. Jo la he conegut a la beca d'Alemanya que si li van donar.

    ResponderEliminar