lunes, 18 de enero de 2010

sóc aliè


em considero un tio vergonyós, tot i que foto coses estúpides i estrambòtiques per cridar l'atenció però am l'objectiu de que no es fixin gaire en mi. no sé si s'enten, de fet jo tampoc ho entenc, però asïn soi io. molts cops quan estic mirant la tele o una peli o un video al youtube, he de parar-ho o deixar de veure-ho de la vergonya aliena que sento. és una sensació tan violenta que no puc seguir mirant. suposo que deu ser l'empatia, per això quan veig imatges d'Haití apago la tele i començo a cremar bitllets de 200 € per escalfar-me les mans. sóc tan bona persona!


quan m'he cansat de veure videos de zoocoprofilia és a dir, dones (perquè només aquests ésser del sexe contrari, poden fer això) menjant excrements de gos i llepant-li el penis caní, m'he topat amb això per internet:
"el estreno de Antena 3 de 'La escobilla nacional' ha sido un gran éxito. Casi 4 millones de personas, con un 18,2% de cuota de pantalla. segons antena3.com"

WTF?!?!?!?!?!?! (notis que he usat les majúscules fet estrany en aquest bloc [pels qui no sapigueu argot americà del bronx, vol dir what the fuck = però què collons...?])

no he vist un pugrama des de la invenció de la tele-t més dolent que la escobilla nacional, que tot sigui dit, té un títol molt adequat perquè és una santa puta merda.

ara faré de crític televisiu, aleeeeeeeeeeeerta:

- és un format merdós. fals directe amb sktechup's grabats pel mig

- un invertit que fa de presentador: ray-ban, tratje i bambes! fill de puta, no és tan difícil tenir classe si tens diners.

- el nivell d'alguns actors pèssim. fa més gràcia el pajares original que el clon

- el guió fotia cagar, senyors de minoria absoluta, contracti la odisfera per fer de guionistes del seus pogrames, que li donarem al públic el que vol, sang i odi (enverers els espanyols)

m'ha sorprés molt aquesta gran acollida del públic espanyol a aquest format. tinc dues explicacions:

1. tothom va veure el primer programa per ser un format nou a nivell estatal. però al veure el nivell, la gent deixarà de mirar-ho.

2. espanya és una puta merda. com a tal, els hi encanta la merda i es faran fans de la escobilla nacional.



què en penseu?

6 comentarios:

  1. Espanya és profunda (entengui's profunda com extremadament curta)

    ResponderEliminar
  2. De què s'estranya? A Espanya, com a la resta del món, els productes cinematogràfics, televisius, musicals i literaris que més interès desperten no estan obligats a tenir un contingut de qualitat. Només estan obligats a funcionar (lògica espúria, doncs si no, no serien d'interès) per tenir èxit. Miri si no "Gran Hermano" o Alejandro Sanz.
    A la gent li encanta la merda, mossènyer, sobretot si és merda derivada del safareig. El que significa que no és gaire probable que la manca de qualitat li tregui espectadors. I per què? Perquè el "famoseo" genera una audiència tremenda i la paròdia, també. Combini ambdues coses i tindrà un còctel imparable.
    Fot pena, sí, però és el que hi ha. Millor buscar solucions agressives.

    ResponderEliminar
  3. Gran Hermano va fer un 25% dijous passat.

    ResponderEliminar
  4. avui he llegit un comentari al facebook que deia: "és una merda, però crackovia mai ha fet gràcia i polònia fa temps que la va perdre" potser tenia raó aquesta persona.
    la puta tele ha perdut molt últimament, o també puc ser jo que m'he fet gran i malhumorat

    ResponderEliminar
  5. Dono gràcies al cel etern que em manté lluny de la temptació de ni tan sols poder engegar la "tela" d'allà. Espero que la escobilla aquesta s'estampi contra les roques.

    ResponderEliminar