jueves, 1 de octubre de 2009

Esmegmatitza't

és el que volia posar com a nom del bloc, però això del internet no és un invent català i per tant no deixa posar apòstrofs.
pocs de vosaltres sabreu el que significa aquesta meravellosa paraula: esmegma. jo mateix en desconeixia l'existència d'aquest mot fins uns mesos ençà. bé, qui estigui interesat pot entrar al enllaç i la gran enciclopèdia wiki li obrirà els ulls davant aquest misteri...

com que he obert aquest compte només per poder comentar al blog del guionista brillant, deixo aquí un dels emails que ha llegit aquest sr. avui a la secció del síndic de greuges al programa la segona hora (ja sabem tots a quina emissora pertany)

En dates assenyalades, com les de les festes de la Mercè, el metro de Barcelona pateix una sobredosi multicultural de passatgers: pijes 'quinceañeras', latin kings de gorra plana, 'killos' tatuats, ... Sabem que la immensa majoria d'ells es dirigeixen al fòrum i que enlloc d'un metro sembla que vagin en un submarí degut a la quantitat de fum que hi ha al vagó (provinent de tot menys de tabac...) ¿per què no construeixen una parada més enllà del fòrum, al bell mig del mar, per deixar que s'ofegui tota aquesta 'gent' ?


No esteu d'acord amb el que he dit? Doncs la vostra mare no deia el mateix quan la tenia de quatre potes...

1 comentario:

  1. Aquí hi ha un perquè es cagui en ell i en els seus. Molt hàbil, però per fer-se el bloc només per comentar el del Guionista Brillant, s'ha entretingut vostè amb el post...!

    Per cert, al mail no sortien els fillsdeputa que ens posen a tots la seva puta música pel mòbil? Aquest també hi haurien d'anar a petar!

    ResponderEliminar