viernes, 6 de noviembre de 2009

sóc autònom

no sé si sabreu que ahir es va celebrar l'esdeveniment universitari més gran de la temporada: la festa major de la universitat autònoma de barcelona (FM UAB 09)

en aquest dia tan assenyalat, es reuneix gent de tota procedència, religió, color de pell i nivell d'intel·ligència, amb una únic tret comú (a part de consumir alcohol i altres drogues toves i/o dures), no són estudiants de la uab!!!

quan puges al tren, i veus tot de killos amb pircings al llavi fumant-se un porro, perroflautas amb garrafes de 5 litres calimotxo, hippis amb xibeques i pijes de 16 anys superemocionades perquè van a la 'uni' (ca fort) ja saps que pot ser un dia molt gran.

pels qui no hagueu estat mai, fet extrany, el funcionament és el següent: hi ha diverses parades, cada una d'elles correspon a una carrera diferent, en principi, i en elles pots adquirir dosis d'alcohol suficients per transformar el teu estat sobri en ebri per un mòdic preu. és fàcil acabar borratxo perdut sense gastar-te gaire o res, perquè sempre coneixes algú de la barra que et pot colar algun cubata o tens l'amic previsor que porta el beure de casa...

aquest però, era un any especial, la festa havia esdevnigut a-legal, no direm il·legal perquè el rectorat no impedia la celebració, el que passava és que no en fotria ni un cèntim. això es traduiria en... talls de llum a les barres, inexistència de wc químics, falta de brigada de neteja al 'final de la jornada', qualitat pèssima en el concerts (de per sí, ja són dolents, pèro aquest any només tocaven els amics dels qui ho organitzaven)...

jo de fet m'ho vaig passar bastant bé, a banda del fred que fotia (macaguntot, havia de ser ahir on passèsim d'estiu a la tardor? bufava un vent gelat que s'em van congelar els pèls de l'escrot), hi havia molta gent de les quals et podies riure, jo mateix per exemple. la meva intenció inicial era disfressar-me amb el tanga de borat, però amb la rasca que feia, només vaig estar-m'hi dues hores amb tanga posat (això sí, amb la roba posada), fet que ja aixecava somriures entre la multitud.

suposu que si algú s'ha dignat a passar pel campus avui divendres, haurà contemplat un paisatge similar a aquest:


foti's (filla de la gran) excel·lentísima (puta) rectora, un altre any s'ho pensarà dues vegades abans de no contractar una brigada de neteja

2 comentarios:

  1. Quan era a l'Autònoma la festa era la burrada de l'any. És cert que a partir de certa hora de la tarda el públic augmentava i juntament amb els universitaris alcoholitzats hi havia adol·lescents a dojo desitjosos de fer-se grans en una tarda, però és que en una festa tan massiva imagini's que posen segurates demanant el DNI a tot Déu... En fi, que la darrera vegada que hi vaig anar (li parlo de fa... cinc anys?) la cosa ja fotia bastanta pena. Se l'han anat carregant amb el temps, pel que veig.

    Doncs això, ara que s'ho mengi amb patates. Si no, que haguès pagat els de la neteja.

    ResponderEliminar
  2. hahahahahahahahahahahaha !!!!
    brutaaal !!!

    jo sóc de l'uab, i bé, l'últim cop que hi vaig anar va ser fa tres o quatre anys !!!


    però sísí, com diu el comentarista de sobre... que s'ho mengi amb patates !!!

    ResponderEliminar