domingo, 8 de noviembre de 2009

sóc entròpic

breu introducció pseudocientífica:
- l'univers tendeix al caos a causa (o per culpa) de l'entropia.
- l'energia tendeix al desordre.
- la quantitat d'entropia tendeix a incrementar-se amb el temps


anem al cutarru del asuntu, l'entropia és una arma de doble tall. per una banda em permet guanyar les discussions casolanes amb ma mare, però per l'altra, em posa de tanta mala llet com quan em van tallar l'adsl per culpa d'una peli d'unes menors indies que em vaig baixar, suposu que la SGAE em va denunciar perquè era un screener i no s'havia estrenat encara, perquè sinó no ho entenc...

punts a favor de l'entropia:
- quan ta mare (ho poso en 2º persona, així no em sento tan miserable) et diu que netegis i recullis l'habitació, li dius que no té sentit, "d'una forma totalment natural l'habitació tornarà a estar desordenada per culpa de l'univers!" sentencies ferm, indignat pel comentari.

punts en contra (com sempre és més fàcil enumerar factors negatius i positius, és normal, és més divertit):
- quan guardes els auriculars a la butxaca i els treus al cap d'una estona (només cal que passin de 17'43 segons) s'han enredat tant, que ha esdevingut un nus de mariner que ni els pirates de l'Alakhrana sabrien desfer-lo sense acabar fotent 4 trets (esperem que no)


puto univers!

- quan estàs tocant la guitarra i se't cau la pua (o qualsevol objecte petit com una moneda, una goma de borrar, un clip, ...) i notes que t'ha caigut al costat del peu, però després mires al voltant i no hi és! ja pots buscar que segurament haurà estat xuclat per un petit forat negre que s'ha creat just en aquell moment. no tornes a trobar l'objecte fins al cap de 2 anys. llavors observes com ha arribat, no es sap com, 6 metres més enllà del lloc d'impacte, fet extrany perquè l'habitació no fa més de 5 de llarg.


- quan deixes algo sobre la taula i al dia següent no hi és, preguntes a la resta d'habitants de la casa i no saben del que parles. llavors et preguntes si les alucinacions han de durar 3 dies després de prendre't aquell tros de cartró del terra.




companys, tot és culpa de l'entropia!

2 comentarios:

  1. Conyu, cada vegada que em toca desenredar els putos auriculars em vaig inflant com un puto Hulk. Culpa de l'univers o dels fills de puta dels cables???

    ResponderEliminar
  2. jo encara estic preguntant a casa meva si algú ha vist les putes ulleres !!!
    i sí, efectivament, no saben de què coi parlo i em prenen per boja, amb comentaris com:
    -bé, segur que t'he les vas deixar a alguna altra banda.
    o...
    -les teves ulleres? no sé, no les he vist.


    que vagi bé :)

    ResponderEliminar