lunes, 16 de noviembre de 2009

sóc oblidadís

coneixeu el típíc paio que es fot a buscar les claus de casa per tota l'habitació 2 minuts abans de marxar i que es fot nerviós perquè arriba tard i després veu que les té a la butxaca? doncs foteu-li una pallissa perquè s'ho mereix! (jo sóc pitjor)

doncs bé, el passat dijous vaig anar a jugar un partidet de futbol (el de tota la vida) a mundet, (sota la UB) i com cada cop que jugo a algun esport, em trec les ulleres de miop pseudointel·lectual i em col·loco les lents de contacte. vaig anar al lavabo per tal de realitzar la transacció òptica, i un cop finalitzada, al ser un ésser tan despistat em vaig deixar les ulleres allà, o almenys és l'últim record que tinc de veure-les. vaig tornar a casa amb les lents posades i no em veig adonar de la desparició de les ulleres fins al matí següent. al tornar a les instal·lacions esportives em van dir que no havien trobat cap montura ni res que se li assemblés. ara ve la meva pregunta: qui és el fill de la gran puta gitano cabró que es queda unes ulleres que troba en un lavabo? has de ser un molt ruïn per quedar-te les ulleres d'algú. és un element personal, necessari per a la persona, no queda bé a tothom i és de fill de puta quedar-se-les (em sembla que ja ho he dit). si em deixés una PSP (quina ràbia fa la gent que va jugant pel transport públic) o un mòvil 3G, doncs podria entendre que la gent s'ho quedés perquè és de pijos i seria culpa meva per ser tan descuidat. però unes ulleres? cabró (sé que és un tio) more't de càncer d'ulls mentre tens un còlic nefrític i t'explota el fetge alhora que se't produeix una hemorràgia interna.

dos gilipolles, segurament músics que van de cool

i el pitjor no és això. ara he de portar les ulleres de fa 4-5 anys que semblen de professor universtiari boig. i tampoc trobo cap de nova que me'n fagi el pes! putos dissenyadors (una altre sector gaylord, els dissenyadors amb els seus mac's)de montures, en totes és més gran la imatge de lamarca que el propi vidre.



fins aquí l'odi d'avui.

5 comentarios:

  1. crec que l'explosió de fetge implica l'hemorràgia interna

    ResponderEliminar
  2. Vigila! Hi ha molt fill de puta suelto...

    ResponderEliminar
  3. dubtu que et serveixi de cònsol, però jo fa qüestió d'un mes que he perdut les meves ulleres, i també vaig amb les de fa anys, concretament 6 !!!

    ResponderEliminar
  4. no et conec de res.....pro gastes bastant mala llet, celebre-m'ho!! Jo sóc miop tb, per sort de poca graduació fet que em va permetre enviar a la merda les lentilles dels pebrots.....pro les ulleres hi van anarhi molt abans! Com tots els vicis, això no s'arregla....el cert es que si bé de dies puc anar passant amb les meves ulleres de sol de marca, de nits això és més fotut.... i per conduir sobretot he hagut de recorrer a les meves ulleres de harry potter - gandhi - jipi llardós de fa una pila d'anys (per lo menus són de fa més de 12 anys)!! pro lo bo del cas és que m'ès igual.... els que s'espanten són els que porto d'acompanyants i els (fills de puta) mossos quan em paren...... ale!

    ResponderEliminar