jueves, 17 de diciembre de 2009

sóc fredolic


collons! amb el fred i el vent que carda (utilitzo alguns verbs per semblar més català) només falta sortir a les 22.00 de la nit a jugar un partidet de futbol sala rodejats de fracassats que ronden la quarentena o killastres que es pensen que no van arribar a ser professionals perquè no van tenir sort en el seu dia...

si ja és dur aguantar aquest tipus de gentussa, només falta jugar contra aquells lamentables que que els hi agafen tirons cada 2 per 3 perquè surten a jugar sense escalfar! els cabrons fan parar el joc i tothom els ha de mirar com d'acabats estan mentre jeuen a terra com un puto nen sidós africà que demana la mort a cops de bastó (tarjeta vermella, ho sé). aviam martí, si ja comences a tenir una edat, t'has de començar a cuidar.

aquest tipus de gent (com en martí), són els que es pensaven que s'anaven a menjar el món, i enlloc del món es menjaven els pastissos de sa iaia, i clar, per algun lloc havien de petar els malparits i els primer damnificats són els genolls.


aquest és el típic trencament de lligaments
creuats anteriors de gordo de merda



normalment també són gent (com en martí) que ha aprés a jugar a futbol al pati de l'escola, on destacaven per sobre de la resta, quan tenien un portent físic important. però des d'aleshores no han millorat res els molt cabrons, tant fumar petes s'han quedat lents i gordos.

parlant d'escoles, els que també són lamentables són la nova fornada de professors que arriba a les aules en aquests temps. les generacions futures sortiran traumatitzades amb el professors acabats de llicenciar. osti tu, si en martí també és profe!


no sé si algu s'haurà donat per al·ludit, si creu que s'ha donat el cas que truqui al cuní i que es folli a la rahola!






entrada inspirada per astigmaticlines

PD: martí tots t'estimem

9 comentarios:

  1. No enyoro pas aquells temps quan fotia esport als hiverns pel vespre. Esperem amb delit algun comantari d'aquest martí.

    ResponderEliminar
  2. ets un fill de puta ('puta' és un eufemisme per no dir una altra cosa més gran)

    ResponderEliminar
  3. Per favort!!!!!!! aquí el gordo cabrón!

    -Primer de tot, dir-li a l'amic esmegmàtic, que els pastissets que em menjava de petit, estaven fets de la llet dels pits de ta puta mare.

    -Segon, després de la meva fictícia lesió de genoll, n'ha esdevingut una de real d'isquios (quina puta merda de paraula!). Em fot mal al caminar i semblo el fatxa d'en Fraga fent el pèndol.

    -Tercer. L'escola se'm fèia petita, i mostrava les meves virtuts futbolístiques al C.F.Esplais de Castelló d'Empúries, deixant en ridícul quatre sudakes, magrabins (em sap greu dir-los moros) i altres ètnies minoritàries, semblant a la seva, amic esmegmàtic; em sobren 10 kg, però almenys jo, no vaig a presentacions de llibres amb els auriculars de retressatsmentals (de temany XL) penjats al coll, mostrant així el dèficit d'oïda. Amic, sembla vosté un puto hip-hopero.

    Ja està vé home, ja està bé!!!

    A cagar a la via!

    p.d.: T'estimo, esmegmàtic.

    ResponderEliminar
  4. Quin eufemisme pot existir que amagui quelcom més gran que "puta"? Súria?

    Petons a tots, maricons!

    ResponderEliminar
  5. Com és que no aprofita vostè aquest altaveu que és el blog per a reclamar que un ésser humà (del genere que vostè preferisca) li done escalfor corporal?

    ResponderEliminar
  6. aviam, pam a pam:

    - sr. Albert B.R.: algú va dir que l'enyorança de temps pretèrits on tot era millor és una falsa idea, erem nosaltres qui erem millors persones (aquest algú és un fill de puta brillant)

    - agnès: el teu nom és un eufemisme d'acné?

    - atzuzac: tens raó isquios és una puta merda de paraula, però càncer de colesterol sona pitjor

    - fix'n'me: es creu vostè un poeta de la urbe? comenci a escriure 'posts' parlant de tetas i futbol ja!

    - sr. josep: no faig ressò de la petició d'una fèminca perquè ja m'he gastat els quartos en un anunci a la vanguardia
    'chico busca chica con organos sexuales de chica que quiera amor, sobretodo esparcido por su cara'

    ResponderEliminar
  7. fix'n'me, et confons, Súria seria tot el contrari d'un eufemisme de "puta". No cal que vinguis per comprovar-ho, no seràs benvingut.

    esmegmatitzat, em pensava que series més original, aquesta comparació me la feien els "pelaetes" d'ESO. No és que et posi al seu nivell, evidentment hi estàs per sota.

    atzucac, no facis cas de res del que et diuen, l'enveja és molt dolenta (no tothom té una novia com la teva)

    ResponderEliminar
  8. Proposo una quedada per anar a tostar l'agnès a casa seva. Els que us hi apunteu, quedem amb les navalles esmolades, i dutxats i pentinats a les 21:00 a Maragall. Gràcies.

    ResponderEliminar
  9. a mi em fa pal nar fins a Súria, allí només hi ha putes que es pensen que saben cantar (vegis BETH) o que saben enssenyar música...

    ResponderEliminar