martes, 15 de diciembre de 2009

sóc marica

acabo d'arribar (només fa 4 hores) de la presentació del llibre més mònguer i polèmic des de que carles darwin (tothom sap que va néixer a l'empordà) va dir allò de: la teva mare és un goril·la i t'un pare un mandril [...]

(parèntesi: sempre m'ha fet molta ràbia aquest
[...] que encara no sé ben bé que cony significa, diria que es fa servir per fer-te el culte fent veure que només transcrius la part important del paràgraf)

hem arribat (fillsdeputatotelsquenosabendistingirelpronomemdehem) a les 19.00 amb el meu amic atzuzac a la llibreria proa. només hi havia un friki sentat a primera fila escoltant música com un putu autista. nosaltres anavem partint-nos el cul mirant llibres com el del trucha del mag lari amb la seva obsesió homosexual amb el michael jackson.

semblava que anèssim a ser 4 i l'apuntador quan ha començat a entrar gent, modernillus (bé, jo mateix puc semblar un d'ells depèn de com vesteixi, però puc assegurar que no ho sóc, però d'això ja en parlarem un altre dia), frikis, gent que semblava normals, famosillus de TV3, ... tots esperant en quim morales ja que no arribava perquè estava aparcant (paga parking cabró).

així ha transcorregut l'acte:

- introducció d'en quim: ha passat llista de la gent que s'havia apuntat via facebook al esdeviment (citronius t'has cagat mitja merda) i també ha dit que el sr. dominguez li fa mobbing (all the pipol moving, puto macaco dels collons), titatllant-lo de maricò

- els òscars emulan les converses telefòniques d'en jair amb les editorials i el Jordi LP

- el sr. brillant ha llegit alguns dels comentaris del seu bloc en referència al llibre

- torn de preguntes (només 2 subnormals s'han dignat a fer-ne, un d'ells jo mateix, per descomptat)

- signatura de llibres, com bonament deia el bloc, podiem portar exemplars de qualsevol autor que el nostre estimat guionista ens el firmaria. jo he portat:

una de les dedicatòries més boniques que m'han fet mai

- finalment hem begut una copeta de cava i hem fotut el camp

sóc tan ranci i miserable, que he fet firmar un llibre d'en chuck norris i no m'he dignat ni a comprar-lo, però prometo que aquest nadal m'el compro, espero cobrar aviat...

7 comentarios:

  1. Jo m'he cardat tres copes de cava.
    Duia un llibre de microbiologia per a signar, i un pendraif amb el seu llibre en format PDF.

    Volia demanar "dedicat a Amin Ax-Xaitan", però hi havia massa cua.

    Per cert, qui era eixe home que ha vingut transvestit? Durant uns moments m'he posat berracu.

    ResponderEliminar
  2. Sr. Josep cada dia està pitjor... ho hauriem d'estudiar això.

    Sr.esmegmatitzat, gran, molt gran portant el llibre del gran chuck norris! El felicito. A veure si el sr. brillant vé a terres tarragonines i li portaré la bíblia per a infants que és la única que vaig començar a mirar quan era petit.

    ResponderEliminar
  3. Cagunlaputa, jo m'ho vaig perdre. Agraït per la crònica.

    I sí, REPUTO Macaco. Només per "All the people moving" l'haurien de quallar de plom i fotre'l de cap a una puta fossa comuna, la mare que el va parir.

    ResponderEliminar
  4. A tu et fa mal, que jo palpi amb la punta dels dits l'èxit i tu quedis en un segon pla. Em sap greu... però el teu blog és millor que el meu...
    Es busquen admiradors del meu blog, per petar-me l'esmegmatitzat!!!

    A cagar a la via!

    ResponderEliminar
  5. Gràcies senyor Merdevalista per acostar-me a la mort del senyor esmegma.
    Ja en son 7!

    ResponderEliminar
  6. No cal singularitzar, que veig que en som... òstia, si el mateix responsable d'aquest racó n'és el primer! Eliminaria vostè físicament el seu primer seguidor? Mil maleficis caiguin sobre seu!!!

    ResponderEliminar