miércoles, 6 de enero de 2010

sóc superficial

això em va dir una companya de la uni fa temps i em vaig quedar una mica parat, en aquell moment no vaig fer cas de l'opinió d'una gorda (sr. merdevalista, no hi ha cap anècdota amb aquesta companya) que no sap pronunciar la "ll" o la "j" (silvia -per si encara no quedava clar de qui parlava- si algun cop ieieixes això, saps que t'estimo).

la veritat es que sí que em fixo en l'aspecte de la gent i trec unes conclusions sobre com és aquella persona a partir d'una idea infundada del meu subconscient. però als fet em remeto, no em solc equivocar gaire. és més, m'encanta equivocar-me en aquest aspecte, com quan veig un paio amb 3 dents, rapat i tot tatuat i penso 'aquest tio no deu llegir gaire' i després m'el trobo al metro amb un exemplar del mein kampf! és en aquest moment quan recupero ni que sigui per uns instants la fe en la humanitat i veig que la gent no és tan simple com aparenta, encara que siguin nazis.

ara us enssenyaré quin és el meu mètode per classificar a la gent i entrar dins del seu cap:

tinc prous diners per fotre'm coca totes les nits
però no per comprar-me un vestit decent

- xusma social analfabeta: són els culpables de que siguem el cul d'europa i a sobre es senten orgullosos de ser espanyols. la foto ens mostra un clar exemple sobre com es pot triumfar a la vida sense tenir cap puto estudi i per més inri, anar pregonant la pròpia incultura. per estar dins d'aquest grup només cal "estudiar" a la universitat de la vida (altrament dit la universidá de la calle, que queda més cani) cada cop que sentiu això en boca d'algú, encara que sigui la vostra iaia, assegureu-vos que no torna a entrar cap mosca en aquella boca a base de patades amb el taló.

cari! quién é la niña de tu ohos?

- canis, killos,... : són una subcultura de l'anterior, sobretot sub. la seva màxima aspiració és tenir un leon cupra fr vermell. viuen a casa dels pares i tota la pasta que guanyen fent de torners-fressadors, ajudants de lampista/electricista, o treballador de la seat s'ho gastarà en les noves llantes FX G-5500 (és bastant fàcil això d'inventar-se un nom comercial per a killos). tot i ser taaaaaaan tontos, solen tenir un codi honorífic i en el fons són bona gent, però no deixen de ser una massa social fàcil de controlar.

no trepitgis l'herba, fuma-te-la!

- hippies, ecopijos, ... : per sort o per desgràcia abunden a la meva carrera i uni. normalment són gent amb un grau d'estudis mig o superior i tenen unes profundes creences personals. tan profundes que si el seu pare convergent els hi diu als 28 que entrin a treballar a la seva empresa petro-química o farmacèutica perquè no han trobat res millor, deixen l'erasmus de 5 anys que estaven fent a coppenhaggen i tornen a sant cugat. no són imbècils, però solen ser éssers detestables, perquè et parlen com si fossis un burgés capitalista i el seu pare té un audi Q7.

atenció que l'invertit s'ha dibuixat abdominals rotllo 300

- homosexuals, maricas, locazas, mariposones, gayers, bujarras, truchas, culeros, julandrón, sarasses, crec que el mot correcte segons el termcat és invertits (perquè fan que els orificis de sortida es tornin d'entrada). només pensen en follar o en treballar en el món de la moda o poden expressar-se en total llibertat sense por a represàlies, sinó que a sobre seran recompensats amb fama i diners que els hi servirà per follar.



- argentins
































això ho deixo pel següent post ( o apunt) que el dedicaré només a ells! mireu si me'ls estimo!



7 comentarios:

  1. intueixo que sou d'algun dels col·lectius descrits i no us ha fet molta gràcia l'actualització. si no fos així no entenc com des que he instal·lat el comptador fa unes hores han entrat 45 persones aprox ( diria que multiplica la xifra per 3) i cap d'elles han deixat un putu missatge

    fills de putes tots i totes

    ResponderEliminar
  2. Punt n.1: Torni a posar el fons blanc, que m'està deixant mig cec, fill de puta.

    Punt n.2: La quarta foto l'ha treta d'Avatar? No sabia que hi haguès Na'vi que experimentessin amb la dilatació anal.

    Punt n.3: El seu paràgraf dedicat als nazis de tres dents m'ha fet plorar d'emoció.

    I Punt n.4 (per al·lusions): Vostè no m'enganya, faci el favor de parlar de "lu" seu amb aquesta altra amiga gorda.

    ResponderEliminar
  3. sr merdevalista a mi m'havien dit que això del fons negre anava bé per la vista i que ademés estalviava energia.
    com a mostra de la meva fleblesa mental i influenciabilitat canviare el fons de la pantalla i treure el puto gadget que he instal·lat!

    ResponderEliminar
  4. Els pitjors, sense dubte, els hippies. M'emprenya l'aire de superioritat moral amb què vesteixen les seves paraules.

    ResponderEliminar
  5. és veritat sr. albert, hi ha molt pocs especimens que fagin gala del lema 'viu i deixa viure'. de seguida t'estan jutjant moralment

    ResponderEliminar
  6. No li dic que es deixa vostè influenciar massa perquè el crec capaç de tornar-lo a canviar...

    ResponderEliminar