lunes, 22 de marzo de 2010

sóc un loser


- divendres nit

- típic aniversari d'un company de la uni. [bé de fet, tan típic no ho és, perquè és doble aniversari ja que són bessons (4 putus bessons conec de la uni, errors de la naturalesa tots!) i hi van assistir força persones]

- primera parada: el agüelo

- companya de la uni es retroba amb un ex-novio que és amic dels 2 bessons.

- silenci incòmode

- després de 3 volldamms (per mi el temps de la nit no és mesura en hores ni en minuts, sinó en volldamms (això sí, en sistema internacional; no confondre amb estrelles o xupitos)

- apareix una companya del bessó que no és el meu company. estudiant d'arquitectura, ulleres de pasta negres. anava una mica de guais, però li vaig trobar el què.

- quan sortim d'allà (ella ja anava contenta), m'invita a una birra de paki.

- mentre ens dirigim cap una discoteca de merda del contre, ja nem fent bromes (de fet em reia d'ella, no sé si és un defecte o una virtud)

- em pregunta el nom. no li dic, ella llavors tampoc. (pensava que així seria més fàcil o més divertit). al cap de mitja hora d'entrar al local ja el sabriem l'un de l'altre.

- faig un gest imversemblant tractant-se de mí. convido a xupitos als bessons (ojutque aquí arriba el punt d'inflexió), em claven 9 euros per 3 gotes de tequila i em foto la consumició de l'entrada

- acte seguit la tia em "busca". segons després la tia em "troba". durant 45 minuts estic on fire

- al cap de l'hora vaig al lavabo. el xupito ha fet efecte, però no el desitjat. mentre estic pixant em ve força salivera, senyal de que estic a punt de pooooooooooooooooooooootagagdfghfgh!

- quan surto del lavabo estic molt perjudicat, no puc caminar recte (fet que no és nota dins d'una discoteca) i estic molt agobiat. miro el mòvil i veig que són les 5.00

- decideixo marxar ja que ha obert el metro, en aquell moment penso "total, segur que no viu sola i no puc tirar-me-la. a dormir sigui dit"

- quan estic al metro què passa? sorpresa! m'està trucant dient que on sóc, que em ve a buscar! per suposat li vaig dir que no, que no estava en condicions.




moral de la historia: com més cabron més us agradem, meuques!






PD: he d'admetre que sóc un marica en qüestio d'alcohol, però m'agraden les ties, en serio eh!


10 comentarios:

  1. He comptat tres volldamms, un potet al carrer i un xupito de tequila. I això l'ha fet potar. Sí, oficialment és vostè un marica (alcohòlicament parlant). Llevat que no hagués sopat aquesta nit, res no justifica tanta salivera.

    Bé, he de reconèixer que li he dit tot això perquè tinc una mica d'enveja. Sortir una nit i (mig) lligar amb una noia, és quelcom que no faig fa molt de temps...

    Si no té cap compromís hauria de trucar-la. Si no ho vol fer, podria deixar per aquí el seu telèfon (el d'ella) per si algú (què collons, jo) el vol fer servir...

    ResponderEliminar
  2. Vostè no és marica en qüestió d'alcohol: és l'alcohol que el fa marica!

    L'Agüelo!!!. Encara existeix aquest antre?. I després que va venir?. Un Sidecar?. Un Karma?. O algun local modernillo del Born?.

    ResponderEliminar
  3. Dues col·lateralitats:

    1) Després d'anys sense anar-hi, el dissabte jo vaig anar a l'Agüelo. Ves quina coincidència.

    2) Què vol dir "total, segur que no viu sola i no puc tirar-me-la"!? Vostè mai ha tingut contactes sexuals (moderadament satisfactoris) a portals, cabines de fotomaton, parcs i bancs de la via pública!??
    Si us plau, que a BARCELONA ho fa tothom!

    ResponderEliminar
  4. sr remitjó: efectivament no vaig sopar, i li falta la consumició de l'entrada. però no serveix d'excusa, sóc un amonyardat.
    de fet aquesta tarda he quedat amb ella, sembla simpàtica.

    sr. txisky: crec que l'acohol em torno un ésser sexuat, la resta de la setmana no em criden les fèmines.
    després del agÚelo va ser un enfants... a petar...res més a dir...

    sr josep: per favort! jo sóc un senyoritu! tinc una experiència i no em va acabar de convèncer

    ResponderEliminar
  5. Endevant les atxes!
    I reconsideri lo del sexe a la via pública. Pensi que amb una mica de sort, un periodista d'El Pais podria fer-li un buc de fotos. I una publicitat com aquesta, no té preu... Però rés de "Callejeros" si no hi ha un bon grapat de pasta pel mig!

    ResponderEliminar
  6. ara mateix potser sortiria jo fotografiat practicant felacions al guiris per diners

    ResponderEliminar
  7. Jo no em vull posar a tiro perque es foti amb mi ni res... però ja te raó quant més cabrons més morbo teniu... Ara això de l'alcohol.. per un mascle és quasi indigne.

    ResponderEliminar
  8. Parlant sobre el tema de les noies...uns amics i jo li vem dir a una noia "O follamos todos o la puta al rio" i ella va dir "Pues follamos todos!"... Ningú va follar, però un dels meus amics casi va follar. Ufff...quins records! Sort que tinc el paquet de clínex aquí al costat del teclat...


    De pas li deixo un video que segur que l'ajuda a no sentir-se tan patètic com quan beu...

    http://trololololololololololo.com/ (està prou bé, modern times!)

    ResponderEliminar
  9. joder tiuuuu. Aixo es com pillar la bolla al mig camp, regatejar-se a toto l'equip, deixar assegut al porter... i disparar al dafora. No tens gol, pero ets un jugador brillant.

    ResponderEliminar
  10. La metàfora del senyor Tito és de les que fa mal. És afalagadora, però té un rerefons de "si volguessis podries, capullu"

    ResponderEliminar