jueves, 29 de octubre de 2009

sóc paranoic II

no teniu la sensació que a vegades ens passen per la cara imatges a 2 frames per segon que ens queden gravades en la part més oculta del nostre cervell?

com això per exemple...


no és cap missatge subliminal sinó una petita rabieta de nen petit que m'ha agafat al enviar un mail a la segona hora, més concretament a la secció de síndic de greuges, on el fill de puta esmentat anteriorment llegeix indignacions de la gent (la majoria subnormalitats com les que ens passa a tothom al llarg d'un dia normal i corrent) i no l'han llegit al pugrama. és difícil que llegeixen la teva, deuen rebre moltes i s'ha de triar... sí, però anteriorment ja havia enviat d'altres i van ser llegides totes! tant si les enviava en el meu nom, com si m'inventava comptes 'gmail' per enviar-les en nom d'amics meus... totes menys la que vaig enviar ahir a la nit. i com que no sóc més que un nen consentit volia que el senyor del peronné trencat tornés a llegir una de les meves indignacions (exagerades, per suposat, però escrites amb molt carinyo).

aquí teniu la 'indignació' de l'altre dia:
Barcelona cada dia s'assembla més a una tenda de xinos, càmeres per aquí, càmeres per allà, un ja no pot delinquir tranquil pel rabal o ciutat vella! I per més inri instal·len una càmara a la batejada popularment 'plaça del tripi', que realment s'anomena plaça de geoge orwell, autor de la mítica novela 1984 on va descriure el fenomen del 'Gran Hermano'. Ja podrien col·locar alguna càmera a l'ajuntament de bcn, aviam si destapen un altre cas petròria...


Ja sé que no és per partir-se el cul, però és més original que: em cago en el fèlix millet, en la belen esteban, en la gent que no deixa passar a les escales mecàniques, ... i si et pares a pensar, en aquestes escasses 5 linies hi ha molts temes, i dels que li agraden al sr. domínguez:

- té una part racista/xenòfoba ja que començo cagant-me en les tendes del xinos (ja sé que es diu xinesos) i la seva invasió de la capital catalana de forma, diguem-ne pacífica, fins el moment....
- després passa a fer apologia de la violència i la desobediència civil, sobretot si és contra el guiris
- tracta de temes sociològics, com per exemple el bateig de places i carrers amb noms diferents als institucionals
- es diu 'tripi' al bell mig del paràgraf (la droga sempre atrau als curiosos)
-es fa ús de locucions llatines, que sempre dona un to elegant i culte
-s'anomena un autor literari, que va crear la novela 1985 que descrigué un fenomen que semblava ficció però que ha acabat esdevenint real
-es parla d'aquest fenomen, que més que esdevenir real diguem que es convertí en una puta merda de pugrama anomenat homònimament 'gran hermano' que és un tema polèmic i dóna audiència, tant pels milers de fans i seguidors d'aquesta merda televisiva com pels que diuen que no ho veuen (però que sempre saben què ha passat a la casa) o pels detractors de debò.
- i finalment es parla de corrupció política i d'un cas de candent actualitat del mateix caire

foto per il·lustrar com orwell era un puto il·luminat,
però com ara se li pixen a la cara tot i estar mort




collons quan més m'ho miro, més m'agrada. fills de puta!!!!! ara no estic enfadat perquè no l'hagin llegit a la ràdio, ara m'indigno perquè hagués pogut guanyar el puto novel de literatura












us estima, la vostra mare

jo us donc una abraçada i que no duri més de 2 segons que llavors és mariconeo

4 comentarios:

  1. I els altres que sí han llegit de què anaven?

    A l'Ajuntament de BCN oblidi's de la càmera, que hi ha la germana de la Leti (el diminutiu la fa més fostiable) i encara tindríem una al·legria enganxant-la fent coses... No em pregunti quines coses. Només imagini, home!

    I sí, si us plau, que corri l'aire!!!

    ResponderEliminar
  2. miri, no és excusa, però és que la indignació era tan bona que me la guardo per la setmana que ve. confiï en el seu fill de puta preferit, home.

    ResponderEliminar
  3. Jo faig esforços per a no enviar-ne una al senyor Jaïr.

    Igual algun dia em fallen les forces.

    ResponderEliminar
  4. Espero que allò que hi ha escrit al plat sigui, com a mínim, ketchup.

    ResponderEliminar