lunes, 26 de octubre de 2009

sóc racista

he de reconèixer que de tant en tant m'invaeixen pensaments nocius contra persones forànies al nostre país (em refereixo a catalunya). vull dir que em pot fer igual de ràbia un xarnego que no sap diferenciar la 's' sorda de la sonora que un sudaca que fa servir expressions com 'oye wey', 'no mames' o 'cómeme la verga'.

després d'aquest primer paràgraf introductori i autoincriminatori, vull comentar la meva sorpresa al descobrir un personatge que coincideix amb els paràmetres anteriorment descrits pero alhora em desperta tanta odi i repulsió com terror, és wendy sulca


aquesta nena peruana 'con tan sólo ocho años', tal com ens recorda a cada video la puta veu en off, ha decidit pertobar el somni de tots els qui escoltin o vegin un dels seus videos. he de dir que al principi, pensava que era un serventa de satanàs i que les seves cançons amagaven missatges subliminals que incitaven al parricidi, com per exemple aquest tema, on una part la lletra diu:
Cada vez que la veo a mi mamita
me esta provocando con su tetita

però he descartat la opció ja que els galls que produeix (no sé si de forma voluntària o el fill de puta pederasta que li fa de productor musical ho fa mintjançant el pc) fan esgarrifar al mateix lucifer i que cada cop que en sent un, mata al primogènit d'una família combodjana.
el seu pare en néixer es va suicidar en veure l'aberració que havia creat. doncs bé, al retrassat del productor que fa que totes les cançons sonin igual se li va acudir de fer una cançó on li canta al seu enyorat progenitor.

per últim, un videoclip rodat a huaycahuacho (ves a saber on cony està aquest putu poble que deu ser com la santa coloma de gramanet peruana) on fa apologia del alcoholisme, titulat 'cerveza, cerveza'. recordem que aquesta puta enana, jo crec que es una dona de 43 anys amb un cos de 'sólo ocho años' té un públic fonamentalment infantil.












que es mori de càncer d'ulls!!!!!!!

3 comentarios:

  1. Òstia puta. És demencial. M'ha fos mig cervell, cony.

    Ja li dic jo que no cal considerar-se racista per odiar aquesta merda. Sospito que aquesta nena començarà a quedar realment traumada quan deixin d'embutir-li droga, i aleshores no hi haurà remei. Segurament serà una guerrillera de l'Avern.

    El començament d'Huycauhacho és acollonant. El filldeputa del productor venent aquella merda mentre el videoclip ja està en marxa. I la nena començant amb "Cervesa, cervesa, quiero beber cervesa". Alcoholitzant les criatures, què bonic.

    Donat que veig que té preferència per maltractar-se la matèria gris, no es perdi tampoc aquesta:

    http://www.youtube.com/watch?v=NecoBo0BhEk&feature=PlayList&p=619204B37AB0079B&playnext=1&playnext_from=PL&index=14

    Impagable el moment "si llego a saber que ibas a morir...".

    ResponderEliminar
  2. Veient aquesta nena peruana 'con tan sólo ocho años'...penso que encara ets poc racista. Ho hauries de ser més.

    ResponderEliminar
  3. con tan sólo ocho años...

    bé, ho deixaré córrer !!!
    doncs en bloc d'en raul (no sabia que és deia així) al igual que el teu, els he trobat així xafardejant (com faig ara) per aquí en comptes de fer una mica de bondat i estudiar. I mira he llegit una mica i m'heu agradat !!!
    i apa tu com qui no vol la cosa a la llista, així seguiré les vostres peripècies !!!

    :)

    ResponderEliminar