jueves, 19 de noviembre de 2009

sóc silenciós?

SPOILER: avui estic mosca i escriure en un to més o menys seriós (perdoneu si no us fa gràcia ni us aporta res, avisats quedeu)

hi ha gent que necessita parlar sens parar, trucar pel mòvil, treure temes de conversa innecessaris en el ferrocarril, xafardejar (ojut, que és tot un art) del que li ha passat a l'amiga de la seva cosina política, ...

per què no calla tota aquesta massa social? doncs perquè tenen por al silenci!
però si el silenci no és quelcom dolent... per a les persones que tenen un cert equilibri mental no suposa cap problema, però per a la immensa majoria d'aquesta societat enfermissa si que ho és!
tenen por que al no produir cap so fonètic, es comenci a desencadenar un procés que altera molt a les persones i les pot arribar a canviar: el pensament. aquest procés mental pot fer que t'arribis a plantejar dilemes més enllà de "he de deixar la meva parella perquè només 'mha trucat 2 cops avui, ja no m'estima com abans..." o "la meva vida és una merda,perquè no tinc diners i porto 2 caps de setmana sense sortir" fills de puta tots (i sobretot totes)!!!!

aneu més enllà dels quatre murs dels que us han enssenyat que és la vida,.i no vull dir que hagueu de veure món, hi ha mil gilipolles que s'en van d'erasmus i diuen que han evolucionat com a persones i l'únic que han fet és parlar anglés mentre s'emborratxaven. veure món també és sortir per barcelona i parar-te a parlar amb els rodamóns, persones que havien tingut una vida "normal" i que per circumstàncies de la vida han acabat al carrer sense que ningú els foti ni puto cas.

no sé qui va dir "si no tens res a dir que millori el silenci, no ho diguis", quina gran veritat. és una merda cobrar mil euros al mes, és una merda pagar 700 de lloguer, és un merda treballar 8,9,10 hores al dia, però la vida és molt més del que ens han venut... alemnys això penso ara, espero no acabar llegint això de gran i pensant "que il·lús que era de jove"




atentament un marica inconformista...

6 comentarios:

  1. A veure si aquesta vegada puc deixar el comentari que havia escrit sense guardar abans:

    Les persones que no paren de parlar al tren:

    a. no saben que es el respecte per als altres (i les orelles dels altres, per conseguent)

    b. volen molestar als altres amb el seu soroll

    c. intenten convencerte que et canviis de seient, perque despres ells puguin estirar les cames al buit que la teva ausencia ha provocat.

    ResponderEliminar
  2. Miri que m'ha aportat alguna cosa. A mí m'agrada xerrar, però dins d'uns límits. Ara bé, m'agrada més el silenci, perquè em dóna temps per trencar-me el tarro i a mí, el que és pensar, m'agrada mil vegades més que xerrar, sobretot si es dóna el cas que no tinc res a aportar.
    La frase que ha citat ("Procura que allò que diguis tingui més valor que el teu silenci"), que molts atribueixen a Confuci quan en realitat és un proverbi de l'Índia, l'hauria de seguir tothom. No pot ser que ens queixem per coses tan banals. Hi ha gent que ha assimilat com a necessitat coses que realment no són necessàries, mentre que ignora o relativitza les necessitats reals i bàsiques d'altres èssers humans. I no n'hi ha prou amb dir que és culpa de la societat, perquè un té cervell per a alguna cosa i un tant per cent molt elevat del que anomenem consciència depèn d'un mateix i no de l'entorn.

    Ara sóc jo el que no sap si aquest comentari ha aportat res o no.

    Em silencio.

    ResponderEliminar
  3. appelsiner:
    estic d'acord amb la seva classificació. però s'ha deixat una: la b.2 els killos i chonis que canten 'dando palmas' al metro. aquesta gent no vol molestar si no expressa el seu 'art', pobres no saben el que és la vergonya aliena

    sr. merdevalista:
    interessant comentari el seu, té raó en que no es pot culpar de tots els mal a la 'societat', perquè tots en formem part i cadascú és responsable dels seus actes. x cert, gran proverbi indi, suposo que per la seva cultura ancestral aquest any pekín-express passa per l'India

    ResponderEliminar
  4. jo per això sempre vaig amb música a les orelles, no vull saber el que els hi passa als altres. Per exemple un dia d'aquesta setmana, baixant de l'autònoma cap a barcelona, no duia els cascos posats perquè no em sortia de la figa, així de clar, doncs em vaig assebentar de tota la vida d'una dona, trucava a tot quisqui !!! casum 10 !! no em vaig poder concentrar en cap moment de la lectura, i vaig haver de deixar-la i mirar per la finestra (que també està bé aquesta activitat)

    i després és l'altre, hi ha gent que quan parla per telèfon no sé per quina estranya raó, CRIDA !!! com si la persona de l'altra banda del telèfon no se'n assebentes, bé, és probable si truques al personal quan es passa per un túnel !!!

    un dia vaig sentir això: per dir tonteries no gastis saliva !!!

    jo estic a favor del SILENCI !!!
    (s'ha notat, oi?)

    :D

    ResponderEliminar
  5. a i una cosa em deixava que em molesta MOOOLT !!
    els mòvils que funcionen com a ràdio !!!
    mmm... el tema auriculars, la gent no els coneix, i que jo sàpiga un telèfon no és un mp3 !!!

    ha quedat dit, com el sr.merdevalista= em silencio.

    ResponderEliminar
  6. marta: estic d'acord amb el problema de la gent parlant per mòvil, no sé si usa els fgc o la (puta)RENFE, però en l'últim cas el problema s'agreuja degut a la fauna i flora que l'utilitza com a mitja de transport.

    ResponderEliminar